Wie ben ik

 

Rachel Scholte

De ander tevoorschijn luisteren, echt verbinden en hardop leven. Essentiele levenskunsten die de ander helpen om tot leven te komen. Maar hoe? Met een overdosis nieuwsgierigheid in hoe mensen in elkaar zitten en doen zoals ze doen, ben ik in 2002 begonnen met een studie gezondheidswetenschappen. Dit gaf een brede basis met veel kennis over gedrag en gedragsverandertechnieken. 

Daarnaast een enkele vraag… Hoe gaat het echt me jou? Deze vraag stelde ik onderweg als er wegen kruisden. De antwoorden maakte mij stil en motiveren mij om te zoeken naar de bedoeling. Op die weg is in 2011 PureColor ontstaan, om te delen, te inspireren en te begeleiden. Zodat we tot bloei mogen komen, voor Hem. Als trainer pas ik dit toe bij groepen en als coach werken we één op één de meest uiteenlopende levensvragen. 

Naast mijn werk als trainer en coach werk ik als docent op de Evangelische Hogeschool in Amersfoort. Een prachtige plek waar ik jong volwassenen begeleid bij hun zoektocht naar persoonlijk en geloof.