Coachen

 

Coaching

Al heel wat jaren mag ik met een prachtig vak bezig zijn. Het begeleiden van mensen. Heel veel soorten mensen. Inspirerende, bewuste mensen, die veel kunnen, en met mooie ideeen, plannen en dromen onderweg zijn. Maar ergens op die weg twijfelen ze aan zichzelf, ervaren onrust en lichamelijke klachten. Voelen zich belemmerd, vermoeid en gestressd. Ontmoeten eerder angst, dan vertrouwen. Eerder mist, dan helderheid. Eerder somberheid, dan zin. Herkenbaar?

Voor wie?

Ik begeleid je graag op deze weg. Een weg die zovelen gaan, maar voor jou een unieke weg.  Leren vertrouwen en liefhebben. Emoties herkennen en afmaken. Rondom de peilers geloof, vertrouwen en integratie zoeken we opnieuw naar betekenis. 

Omdat we niet gemaakt zijn om alles alleen te doen, ben je welkom om hier samen naar te kijken. Concrete uitdaging, vragen of problemen kunnen zijn:

Werk, slapen, rust, relaties, voeding, stress, lichamelijke spanning, (zelf)vertrouwen, angst, perfectionisme, schuld, eenzaamheid, somberheid en geloofsvragen, beleving of twijfel. 

Hoe?

Tijdens de coaching worden therapieen, gedragsverandertechnieken en pastoraat met elkaar gecombineerd. De basis is een sfeer van vertrouwen en aandacht. De coaching wordt vormgegeven vanuit christelijk perspectief, maar kan zeker ook gevolgd worden als je hier niet bekend mee bent. 

Kosten

De duur van een sessie is een uur. In het begin is het raadszaam om een frequentie van elke week aan te houden. De kosten per sessie zijn 65 euro.

Info

mail: pure-color@outlook.com

tel: 0615020068

kvk nummer:77349059