PURE COLOR

- HOME - - Coachen - - Trainen - - Spreken -

 

'Hij die het leven geeft, maakt er vurig aanspraak op'

 

---- NIEUWE WORKSHOP! ---

 

'In HIS presence'

 


De bijbel spreek heel duidelijk over hoe wij een relatie met God mogen hebben: heel persoonlijk, intiem en met volledige toewijding. Ook leert God ons hoe wij met anderen mogen omgaan: met innige liefde. Verlang jij ernaar om dit jaar hier meer van te proeven? Samen te zoeken en eerlijk onze twijfels en vragen aan te kijken? Samen in Zijn intieme aanwezigheid te zijn? Uitstrekken naar de levensvernieuwende kracht van de Heilige Geest?

Dit jaar komen we 1 keer per maand bij elkaar.. Elke 2e dinsdagavond van de maand. We beginnen met een serie van 4 avonden met de mogelijkheid om daarna door te gaan. Je mag 1 avond komen, maar ook allemaal. In kleine groepen gaan we afdalen van ons hoofd naar ons hart. We zoeken de rust om met God te verbinden en zien dan onszelf en de ander. Dat doen we vooral door in Gods aanwezigheid te zijn.

Het mooie is dat God in Zijn woord altijd begint bij Zijn liefde, daar zullen we avonden ook altijd mee beginnen. Verder zijn we vooral in Zijn aanwezigheid...we lezen daarover uit de bijbel, maar gaan het vooral ook gewoon doen.

Deze avonden zijn zeer geschikt om te volgen nadat je de workshop 'Gods geliefde dochter' hebt gevolgd. Maar ook als je deze workshop niet hebt gevolgd en graag meer wil weten over de Heilige Geest en leven vol overgave, ben je van harte welkom! Neem gerust iemand mee die jij ook de overweldigende liefde van God gunt. Wel fijn als je dat even laat weten.

We zien er naar uit jullie (opnieuw) te ontmoeten en samen verder op reis te gaan, onderweg naar echt leven, leven met HEM!Voor meer info/aanmelding: Pure-color@outlook.com