Home

- HOME - - Coachen - - Trainen - - Spreken -


 "Het is God's eer dat de mens volledig tot leven komt"

st Irenaeus 400 na chr.

 


Een diep verlangen om te leven, te leven zoals het bedoeld is. Van binnenuit, gemaakt en bedacht. Ontdekken, herkennen en verdergaan. Tot bloei komen, kleurrijk, dat is waar PureColor voor staat.

Welkom

Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake. Samen bekijken we waar je behoefte aan hebt.  

                   

                                           

Kom maar zitten en vertel...


Rachel Scholte

 Samen met mijn gezin woon ik op een prachtig plekje in Amersfoort. Op die plek ontdekken wij het leven, een prachtig leven, om van te genieten en van uit te delen. Hoewel delen? Uit ervaring weet ik hoe weinig er soms over is, hoe moeilijk het is om de weg te gaan en tegelijk te schitteren, moedig en kwetsbaar... En op die weg ontmoette ik jou en de mensen om je heen. Ik zag vragen, twijfel en onrust maar ook de wil om krachtig en kleurrijk te leven en het verlangen om dit met God te doen. Maar hoe?

Er zijn veel methoden voor verandering, een aantal daarvan zijn heel helpend, maar de enige die ons verhaal kan (her)schrijven is God. Hij verteld ons het verhaal van binnenuit, te leven zoals we bedoeld zijn. PureColor wil jou helpen om tot bloei te komen. Vanaf 2011 hebben we veel mensen zoals jij mogen helpen. Via coaching, counseling, groepstrainingen en spreekbeurten lopen we een stukje met je mee. Ga je mee?

Meer info via pure-color@outlook.com of 06 15020068